تأمین مالی ۷۴ طرح استارتآپی با حمایت ۳۹۰ میلیارد تومانی صندوق نوآوری
تأمین مالی ۷۴ طرح استارتآپی با حمایت ۳۹۰ میلیارد تومانی صندوق نوآوری
پنجاه و پنجمین رویداد «دوشنبههای استارتآپی» در حوزه «فین تک» به همت صندوق نوآوری و شکوفایی و با همکاری درگاه پرداخت اینترنتی زرینپال و مرکز نوآوری زی تک صبح امروز دوشنبه 15 اردیبهشت 1404 در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، در این رویداد دکتر مصطفی بغدادی، مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری، مدیران عامل هفت شرکت استارتآپی و همچنین مدیران برخی شتابدهندههای دانشبنیان حضور داشتند.
در این رویداد دکتر مصطفی بغدادی در سخنانی با اشاره به کارکرد اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی در زیستبوم نوآوری کشور عنوان کرد: امروز صندوق نوآوری در راستای تجاریسازی طرحهای شرکتهای دانشبنیان، ۹۳ خدمت را در قالب چهار دسته کلی تسهیلات، ضمانتنامه، سرمایهگذاری و توانمندسازی به دانشبنیانها ارائه میکند. این نهاد تامین کننده مالی شرکتهای دانشبنیان تا پایان سال ۱۴۰۳ نزدیک به ۹۵ همت خدمات مالی به زیستبوم نوآوری کشور ارائه کرده است.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری در خصوص چگونگی بهکارگیری منابع اندک این صندوق در جهت تامین مالی زیستبوم دانشبنیانی کشور خاطرنشان کرد: صندوق نوآوری با اهرم کردن منابع خود و همکاری با بخش خصوصی و شبکه بانکی کشور توانست با سرمایه اندک خود به دانش بنیانها خدمات متنوعی را ارائه کند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه صندوق نوآوری در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ هفت بسته حمایتی را برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان طراحی کرده است، تصریح کرد: يكي از این بستهها، «پیوند» است که تمرکز اصلی آن بر روی سرمایهگذاری و ترغیب و تشویق شرکتهای بزرگ به سرمایهگذاری در طرحهای دانشبنیان است.
بغدادی همچنین با بیان اینکه در صندوق نوآوری سعی میکنیم با کمک پارکهای علم و فناوری تعداد رویدادهای سرمایهگذاری را در سطح استانها امسال افزایش دهیم، گفت: بسته «نوآفرین» یکی دیگر از خدمات صندوق نوآوری در جهت سرمایهگذاری برای ایجاد شرکتهای دانشبنیان جدید و حمایت از دانشبنیان شدن شرکتهای فناور از طریق صندوقهای پژوهش و فناوری است.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر افزایش خدمات این صندوق در سال جدید بیان کرد: طبق برنامه طراحی شده، قرار است مبالغ سرمایه بذری، رهن و گرنتهای ویژه شتابدهندههای سطح یک معاونت علمی را افزایش دهیم و ۵ گرنت ۷۵۰ میلیون تومانی را در سال ارائه کنیم. در صورت همکاری میان شتابدهنده و یک صنعت بزرگ، تا سقف ۲۰ میلیارد تومان نیز به شتابدهندهها و این صنایع اعطا میشود.
وی درباره نقش صندوق نوآوری و شکوفایی در تامین مالی استارتآپها تصریح کرد: صندوق نوآوری در تلاش است که از طریق گرنت، تسهیلات سرمایه در گردش و همسرمایهگذاری به کسبوکارهای استارتآپی کمک کند. در این مسیر حدود ۳۹۰ میلیارد تومان به تامین مالی ۷۴ طرح استارتآپی کمک کرده است.
به گفته بغدادی، تاکنون حدود ۸۰۰ میلیارد تومان از منابع صندوق نوآوری در ۱۷ صندوق جسورانه بورسی سرمایهگذاری شده است.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی در پایان اعلام کرد: در طول ۵۵ رویداد دوشنبههای استارتآپی، میزبان ۴۵۰ استارتآپ بودیم و توانستیم به غیر از همسرمایهگذاری، ۸۷ میلیارد تومان سرمایه برای استارتآپها جذب کنیم.
گفتنی است در این رویداد، استارتآپهای «دراپینو»، «صنار»، «سحاب»، «کسبی فای»، «SIP»، «نئومسکن» و «safebit» ایدهها و طرحهای خود را به شتابدهندهها و سرمایهگذاران خطرپذیر حاضر ارائه کردند.