ناشر منبع

null کدام شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در پاویون نمایشگاه بین‌المللی آگروتک ازبکستان حضور دارند؟
12:00

کدام شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در پاویون نمایشگاه بین‌المللی آگروتک ازبکستان حضور دارند؟

نمایشگاه بین‌المللی آگروتک ازبکستان از امروز چهارشنبه 8 آذر در تاشکند آغاز شده و شرکت‌های دانش‌‌بنیان در قالب یک پاویون اختصاصی در این نمایشگاه، محصولات و توانمندی‌های خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می‌دهند.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، نمایشگاه بین‌المللی آگروتک؛ فناوری‌های مدرن، محصولات، تجهیزات و نوآوری‌های مجتمع‌های کشت و صنعت (AgroExpoUzbekistan) از 8 تا 10 آذر ماه جاری برگزار می‌شود و در پاویون اختصاصی شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه که با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی برپا شده است، 15 شرکت‌ دانش‌بنیان ایرانی به عرضه محصولات و نمایش توانمندی‌های صادراتی خود می‌پردازند.

اسامی شرکت‌های دانش‌بنیان و محصولاتی که در این پاویون به نمایش درآمده است، به این شرح است:

اکسیر دانش آبادیس

این شرکت دانش‌بنیان با هدف تامین نیازهای کشاورزی کشور؛ همراه با نوآوری و به خدمت گرفتن فناوری روز دنیا از سال ۱۳۹۶ در زمینه تولید اصلاح کننده به صورت تخصصی و دانش‌بنیان شروع به فعالیت کرد. شرکت تولیدی آبادیس با بهره گیری از پرسنلی متخصص در تیم تحقیق و توسعه همواره بر آن بوده تا در راستای خودکفایی کشور در تولید کودها و سموم کشاورزی و کاهش هزینه‌های کشاورزان کشور، با استفاده از به روزترین فن آوری های دنیا، اقدام به راه‌اندازی کارخانه‌های زنجیره‌ای جهت تولید کودهای کشاورزی محصولاتی با قیمت مناسب و با کیفیت عرضه می‌کند. 

هیومیک اسید مایع، پودری و پرک از جمله محصولات تولیدی این شرکت بوده و تنها تولیدکننده داخلی هیومیک اسید پرک محسوب می‌شود.

 آبگینه شیمی آذربایجان

این شرکت دانش‌بنیان در سال 1382 با اخذ مجوز از سازمان صنایع و معادن استان آذربایجان شرقی فعالیت خود را در زمینه تولید روغن‌های صنایع نساجی، چرم‌سازی و روغن‌های روان‌کننده در صنایع لاستیک و پلاستیک و گرانول PVC، روغن‌های امولسیون‌شونده نفتی برای صنایع مختلف آغاز کرد.

روغن‌های امولسیون‌شونده گیاهی تابستانه و زمستانه، آفت‌کش‌ها و کودهای مایع در غرفه این شرکت به نمایش گذاشته شده است.

آراد کبودان ارومیه و آبزیان فناوری پیشرو

این دو شرکت دانش‌بنیان در زمینه تولید و فرآوری آرتمیا در چارچوب یک برند مشترک به نام Artemia Techno فعالیت می‌کنند. آرتمیا، محصول استراتژیک صنعت آبزی‌پروری و میگو، ماهیان خاویاری، دریایی است که به بقای بیشتر و رشد بهتر این صنعت کمک کرده و زمینه را برای اشتغال هزاران نفر ایجاد می‌کند. بیش از 90 درصد تقاضا برای آرتمیا از خارج از کشور وارد می شود، در حالی که پتانسیل‌های منحصر به فردی برای تولید آرتمیا در مجاورت خلیج فارس و دریای عمان وجود دارد.

دکپسوله آرتمیا، جنین زنده منجمد آرتمیا، بیوماس آرتمیا زنده و منجمد، آرتمیا فلیک و پودر آرتمیا محصولات تولیدی این شرکت هستند.

آراز صنعت کشکسرای

این شرکت دانش‌بنیان در حوزه طراحی و تولید شیرهای هیدرولیک دستی مورد استفاده در صنعت کشاورزی شامل تراکتورهای باغی، تراکتورهای صنعتی و انواع جرثقیل و لیفتراک در جاده سازی و سدسازی فعالیت می‌کند. 

آریا سرو سپهر الوند (آریاسا)

این شرکت دانش‌بنیان در سال ۱۳۹۱ با هدف طراحی و توليد، صادرات و واردات ماشین‌های کشاورزی و ارائه خدمات فنی و مهندسی تأسيس شد و تاکنون توانسته است ريک دوار، برگ زن چغندر قند، چغندر کن سه و شش ردیفه و بارکن چغندرقند را با موفقيت به مرحله تولید صنعتی و فروش برساند. 

 بهپروران نامی نقش جهان

این شرکت دانش‌بنیان با هدف توليد انواع مكمل‌های غذایی و افزودنی‌های مورد استفاده در تغذیه دام در سال ۱۳۷۸ تاسیس شد. در سال ۱۳۸۳ اولین واحد تولیدی این شرکت با تولید پودر چربی محافظت شده از منابع گیاهی با ظرفیت تولید ۲۱۶۰ تن در سال به بهره برداری رسید. 

این شرکت، محصولات دامی از جمله سبوس برنج دامی، خوراک دامی، پودر خالص چربی دامی و محصولات طیوری شامل پودر جوجه، نشاسته دامی، پودر چربی کلسیمی تولید می‌کند.

 پترو پاریز سبز البرز

این شرکت دانش‌بنیان با نزدیک به یک دهه سابقه در بخش نهاده‌هایی چون کود، سم، بذر  فعالیت خود را آغاز نموده است و با ارائه بیش از 250 محصول، به سرعت در حال گسترش سریع حوزه فعالیت خود است.

محصولات اصلی مجموعه شامل کودهای آلی و شیمیایی، اسید هیومیک، کود جلبک دریایی، اسید آمینه، کودهای مایع برای محلول پاشی، کودهای پودری، کودهای چند منظوره، کودهای آهن، کودهای میکرو و آفت‌کش‌ها، از محصولات تولیدی این شرکت هستند. 

پرتیکان بذر گستر

این شرکت دانش‌بنیان در سال 1387 شکل گرفت و در زمینه تولید بذر سیب‌زمینی فعالیت می‌کند و درحال حاضر یکی از بزرگترین شرکت‌های تولید بذر سیب زمینی در کشور محسوب می‌شود.

بذر سیب‌زمینی در رقم‌های مختلف از جمله آگریا، بانبا، جلی، سانته، اسپریت از محصولات تولیدی این شرکت است.

سیمرغ سها

این شرکت دانش‌بنیان در حوزه طراحی و ساخت پرنده‌های بدون سرنشین سفارشی‌سازی‌شده و تولید بومی محصولات هایتک هوافضا فعالیت می‌کند. 

اصلی‌ترین حوزه‌های فعالیت این شرکت، طراحی و تولید پهپاد با کاربردهای مختلف و تولید، زیرسیستم‌های مخابراتی، الکترونیکی و مکانیکی، طراحی و تولید رابط های نرم افزاری و سخت افزاری برای استفاده بدون سرنشین هستند.

دانش سلامت خوراک یاران (ماهیسا)

این شرکت دانش‌بنیان به منظور بهبود و ارتقای سطح سلامتی مصرف‌کنندگان، پس از ۱۳ سال تلاش موفق به تجاری‌سازی اختراعات مرتبط با تولید سوسیس و کالباس فراسودمند از انواع ماهی شد. برای این منظور اساتید دانشگاه، پژوهشگران و مخترعان کشور پس از طی مراحل مختلف تحقیق آزمایشگاهی و نیمه صنعتی، برای رسیدن به تولید صنعتی سوسیس و کالباس فراسودمند از ماهی مشارکت نمودند. 

سوسیس ماهی، سوسیس میگو، سوسیس مرغ غنیشده با امگا 3، فیله ماهی سالمون دودی، فیله ماهی سالمون، محصولات تولیدی این شرکت هستند.

رویش پایدار البرز

این شرکت زیست‌فناوری در سال ۱۳۹۷ با هدف تولید و تکثیر پایه‌های رویشی سالم و سازگار با فضای باز با همکاری شرکت تعاونی نهالستان برادران حسینی و شرکت دانش‌بنیان زیست‌فناوران نوین گیتی ژن تاسیس شد و در سال ۱۳۹۸ موفق به دریافت گواهی دانش‌بنیانی محصولات خود شد.

نهال سنتی (نهال‌هایی که در مزرعه تولید شده و به‌صورت ریشه لخت جابه‌جا و منتقل می‌شوند)، نهال پیشرو (پس از تولید پایه‌های رویشی حاصل از کشت بافت در آزمایشگاه و طی مراحل اولیه رشد در گلخانه، عمل پیوندزنی درون گلدان و داخل گلخانه انجام می‌گیرد و نیازی به انتقال گیاه به مزرعه نیست) از محصولات تولیدی این شرکت هستند.

ساعیان صنعت نوین یزد

این شرکت در سال 1387 به همت جمعی از متخصصان جوان، با طرح سوال «چگونه می توان بین تکنولوژی روز دنیا و نیاز کشاورزی ایران ارتباط موثر برقرار کرد؟» فعالیت خود را آغاز کرد. این شرکت در سال 1393 پس از 7 سال تحقیق و پژوهش، مطالعه الگوهای برتر خارجی و بومی سازی آن و تلفیق علم و تکنولوژی، تیم حرفه‌ای، تجربه گرانقدر کشاورزان و کارشناسان سازمان‌های مرتبط با این حوزه اقدام به ساخت اولین دستگاه نمونه صنعتی در این حوزه کرد.

این شرکت در حال حاضر، نسل چهارم محصولات خود را در کنترل اقلیم به بهره برداری رسانیده است، همچنین نسل دوم تابلو برق صنعتی گلخانه ای را تولید و به بازار عرضه نموده است. این شرکت در زمینه BMS ( هوشمند سازی ساختمانهای تجاری و مسکونی) سیستم خود را بومی سازی نموده و پروژه هایی را در داخل کشور ایران به بهربرداری رسانده است.

شمیم شریف

این شرکت دا‌‌نش‌بنیان به عنوان یکی از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ عطار فعالیت خود را آغاز کرد و با تکیه بر دانش فنی روز دنیا در زمینه سیستم‌ها و روش‌های نوین تصفیه فاضلاب صنعتی، آب و هوا، فعالیت خود را بر امور مشاوره، طراحی، مهندسی و اجرای سیستم‌های تصفیه آب و فاضلاب صنعتی و هوا متمرکز نموده است. 

این شرکت با بررسی سیستم‌های نوین و بروز دنیا در زمینه تصفیه آب و فاضلاب اقدام به تولید سیستمی جدید جهت تصفیه پساب‌های صنعتی به روش الکتروشیمیایی و انعقاد الکتریکی نموده است که بسیاری از مشکلات مرسوم سیستم‌های تصفیه پساب را برطرف نموده و با کارایی و راندمان بسیار بالا امکان استفاده و راهبری آسان آن را برای صنایع مختلف امکان‌پذیر می‌کند.

 فناوری بهینه نیروی کاسپین

این شرکت دانش‌بنیان در حوزه ساخت، راه‌اندازی، اتوماسیون و نظارت بر کشاورزی (گلخانه) و مجتمع‌های صنعتی و نیروگاه های تجدیدپذیر فعالیت می‌کند.

کنترل سیستم خاورمیانه (پریسماتک)

شرکت کنترل سیستم خاورمیانه (پریسماتک) در سال 1387 توسط عده‌ای از محققان، متخصصان و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه‌ها در زمینه‌های اتوماسیون صنعتی، ابزار دقیق، الکترونیک و اپتوالکترونیک با هدف ارتقاء، بومی‌سازی و بهره‌گیری از فن‌آوری‌های نوین شروع به فعالیت نموده است. این شرکت افتخار دارد در طول این سال‌ها پروژه‌های صنعتی متنوعی را همگام با تکنولوژی روز دنیا به انجام رساند و از این جهت گامی بلند در آغاز یک راه طولانی جهت طراحی و بهینه‌سازی فرآیندهای مختلف برداشته است. 

از تولیدات این شرکت می‌توان به انواع فلومتر، رفراکتومتر و کنداکتیویتی‌متر اشاره کرد.

ارسال ایمیل