ناشر منبع

null استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی و امکانات موجود در صندوق نوآوری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر
16:00
رییس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) خبر داد:

استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی و امکانات موجود در صندوق نوآوری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر

رییس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) در مراسم امضای تفاهم‌نامه با صندوق نوآوری و شکوفایی، استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی و امکانات موجود در صندوق از جمله اعتبارات ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش‌بنیان و منابع حساب بهینه‌سازی مصرف انرژی از طریق عاملیت صندوق را از جمله اهداف این تفاهمنامه عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، تفاهم‌نامه همکاری میان صندوق نوآوری و شکوفایی و سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) به منظور افزایش شتاب پیشرفت و نوآوری علمی و فناوری و نیز توسعه بازار و صنایع انرژی‌های تجدیدپذیر و تولید برق پاک از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، صبح امروز شنبه 4 آذر 1402 منعقد شد.

دکتر محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و رییس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) در این نشست گفت: این تفاهم‌نامه با هدف اعطای تسهیلات به پروژه‌های کوچک مقیاس در حوزه تجدیدپذیر از جمله قرارداد‌های عرضه برق سبز، نیروگاه‌های خودتأمین صنایع و نیروگاه‌های تجدیدپذیر در شهرک‌های صنعتی و تخصصی خورشیدی با هدف تأمین منابع مالی به ارزش ۳۰ هزار میلیارد تومان در ۵ سال بین ساتبا و صندوق نواوری و شکوفایی امضا و مبادله شده است.

معاون وزیر نیرو اضافه کرد: استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی و امکانات موجود در صندوق نوآوری و شکوفایی از جمله اعتبارات ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش‌بنیان و منابع حساب بهینه‌سازی مصرف انرژی از طریق عاملیت صندوق در کنار معرفی شرکت‌های فعال در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهروری انرژی برق به منظور صدور ضمانت‌نامه از اهداف این تفاهمنامه است.

رییس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) افزود: طبق این قانون، صنایع با مصرف برق بیش از یک مگاوات موظفند معادل یک درصد از برق مورد نیاز سالانه خود را از طریق احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر تأمین کنند و قرار است این روند طی پنج سال به ۵ درصد برسد.

کمانی گفت: آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۶، شهریور سال گذشته مصوب و در آن مشخص شده، یک درصد برق صنایع بالای یک مگاوات باید از محل انرژی‌های تجدیدپذیر در سال ۱۴۰۲ تأمین شود و در صورتی‌که صنعتی نتواند از این ظرفیت استفاده کند جریمه می‌شود که مبلغ آن از سوی ساتبا و توانیر اعلام می‌شود. متقاضیان مشمول می‌توانند از این تسهیلات برای احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر بهره ببرند تا مشمول جریمه قبوض برق نشوند.

ارسال ایمیل