کدام استارتآپها در رویداد جذب سرمایه در حوزه فناوریهای همگرا حضور داشتند؟
کدام استارتآپها در رویداد جذب سرمایه در حوزه فناوریهای همگرا حضور داشتند؟
رویداد آنلاین «دوشنبههای استارتآپی» با هدف جذب سرمایه در حوزه فناوریهای همگرا با حضور 6 استارتآپ «شناسل»، «نانوهم»، «تنونیک»، «زیست پردازان نصیر»، «نانو شیمی هیرکان» و «آرینا زیست» برگزار شد که طی آن این استارتآپها ویژگیهای محصول و مدل کسب و کار و نیازهای سرمایهگذاری خود را به سرمایهگذاران حاضر و وبیناری رویداد ارائه کردند.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، استارتآپ «شناسل» اولین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه فناوریهای همگرا بود که برای دستگاه آزمایش شمارش خون محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارتآپ هشت میلیارد تومان برای توسعه محصول، بازاریابی و نیروی انسانی است. ویژگی منحصربهفرد این محصول این است که 19 پارامتر CBC را با تنها یک قطره خون اندازهگیری کرده و همچنین سلولهای سفید را پنج جزئی تشخیص داده و طبقهبندی میکند.
استارتآپ «تنونیک» دومین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه فناوریهای همگرا بود که برای پروتز مایوساند و مایو الکتریک دست مصنوعی با پسخورد حسی محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارتآپ 3.9 میلیون تومان در ازای 15 درصد سهام برای توسعه محصول، بازاریابی و نیروی انسانی است و ویژگی منحصربهفرد این محصول این است که در جهت کاهش محدودیتهای حسی حرکتی معلولان و همچنین دردهای اندام فانتوم موثر است.
استارتآپ «نانوهم» سومین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه فناوریهای همگرا بود که برای محصولات بند آورنده خونریزی(هموستاز) محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارتآپ 4.8 تومان برای توسعه محصول، بازاریابی و نیروی انسانی است و ویژگی منحصربهفرد این محصول، عدم ایجاد خونریزی مجدد، قابلیت ترمیم زخم، عدم نیاز به فشار در محل زخم، عدم ایجاد عفونت و قطع خونریزی شدید است.
استارتآپ «زیست پردازش نصیر» چهارمین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه فناوریهای همگرا بود که برای دستگاه پایش هوشمند عملکرد قلب و عروق محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارتآپ دو میلیارد تومان در ازای 15 تا 20 درصد سهام برای توسعه محصول، بازاریابی و نیروی انسانی است و ویژگی منحصربهفرد این محصول تشخیص پیشرفته آریتمی، پالس اکسیمتر، اندازهگیری فشار خون، ارزان بودن است و مشابه هولتر عمل میکند.
استارتآپ «نانوشیمی هیرکان» پنجمین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه فناوریهای همگرا بود که برای تولید اتانول مطلق 99.8 درصد از ذرت محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارتآپ چهار میلیارد تومان در ازای 35 تا 45 درصد سهام برای توسعه محصول، بازاریابی و نیروی انسانی است و ویژگی منحصربهفرد این محصول درصد خلوص 99.8 درصد، حذف ناخالصیها و فلزات سنگین و تولید نهاده دامی خشک DDGS از پسماند تولیدی ذرت است.
استارتآپ «آرینا زیست» ششمین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه فناوریهای همگرا بود که برای دستگاه اتوماتیک استخراج ماده ژنتیکی محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارتآپ 1.2 میلیارد تومان در ازای 20 درصد از سهام برای توسعه محصول، بازاریابی و نیروی انسانی است و ویژگی منحصربهفرد این محصول ارزان بودن و خدمات پس از فروش و کیفیت بالا است.