کدام استارتآپها در رویداد جذب سرمایه داخلی و بینالمللی در حاشیه رویداد TIM 2021 حضور داشتند؟
کدام استارتآپها در رویداد جذب سرمایه داخلی و بینالمللی در حاشیه رویداد TIM 2021 حضور داشتند؟
رویداد آنلاین بههمرسانی استارتآپها با سرمایهگذاران داخلی و خارجی در حاشیه رویداد TIM 2021با حضور 11 استارتآپ «روبوکیدز»، «هووم»، «سایکلاپس»، «رورو»، «آریا مدتور»، «چمدون»، «ژئوفهم»، «آقای لجستیک»، «اپتیم پارک»، « دکتر اچ» و «سدنا» برگزار شد که طی آن این استارتآپها ویژگیهای محصول و مدل کسب و کار و نیازهای سرمایهگذاری خود را به سرمایهگذاران سرمایهگذاران داخلی و بینالمللی بهصورت مجازی معرفی کردند.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، استارتآپ «روبوکیدز» اولین استارتآپ رویداد جذب سرمایهگذاری بینالمللی و داخلی در رویداد TIM2021 بود. این استارتآپ در زمینه آشنا کردن کودکان با جنبههای کاربردی فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی همچون رباتها فعالیت میکند. شهر بازی تعاملی-رباتیکی روبوکیدز توسط مجموعهای از متخصصین رباتیک راه اندازی شده است. این استارتآپ تقاضای سرمایه به میزان 160 هزار دلار داشت.
استارتآپ«هووم» دومین استارتآپی که محصول خود در زمینه هوشمندسازی خانهها و به خصوص دربهای هوشمند را معرفی کرد. ویژگی این محصول کنترل دربها بدون محدودیت زمان و مکان با اپلیکیشن موبایلی و کلیدهای دیجیتالی است. این استارتآپ تقاضای سرمایهگذاری 80 هزار دلاری در ازای 25 درصد از سهام خود را در این رویداد ارائه کرد.
استارتآپ «سایکلاپس» سومین استارتآپ رویداد جذب سرمایهگذاری بینالمللی و داخلی در رویداد TIM2021 بود. این استارتاپ ارائه دهنده محصولی نوین بر اساس تکنولوژی واقعیت مجازی، هوش مصنوعی با استفاده از شیوههای بازی درمانی برای بهبود روند درمان تنبلی چشم است که تقاضای سرمایهگذاری 40 هزار دلاری خود را مطرح کرد. مشتریان هدف این مجموعه شامل کودکانی است که دارای بیماری تنبلی چشم هستند.
استارتآپ «رورو» نیز چهارمین استارتآپ رویداد جذب سرمایهگذاری بینالمللی و داخلی در رویداد TIM2021 بود. این استارتآپ در زمینه پلتفرم نرمافزاری و ناوگان حمل و نقل اشتراکی پاک شامل دوچرخه، دوچرخه برقی و اسکوتر برقی فعالیت میکند و تقاضای سرمایهگذاری 500 هزار دلاری داشت.
استارتآپ «آریا مدتور» پنجمین استارتآپ این رویداد بود. آریامدتور که یک پلتفرم گردشگری سلامت (مدیکال توریسم) است، بستری برای جذب بیماران خارجی و معرفی آنها به پزشکان و بیمارستانهای باکیفیت ایرانی محسوب میشود. تقاضای سرمایهگذاری این استارتآپ 2 میلیون دلار در ازای 20 درصد از سهام بود.
استارتآپ «چمدون» ششمین استارتآپ این رویداد بود که راهکاری بر بسترهای نرم افزار و سخت افزار ارائه کرده است که طی آن وسایل نقلیه عمومی مانند اتوبوسهای بین شهری میتوانند با هزینهای بسیار کمتر، این سیستم را در خودروهای خود کار گذاشته و مسافران به اینترنت و شبکه وای فای چمدون متصل شوند. تقاضای سرمایهگذاری این استارتآپ 100 هزار دلار بود.
استارتآپ «ژئوفهم» هفتمین استارتآپ رویداد جذب سرمایهگذاری بینالمللی و داخلی در رویداد TIM2021 بود. سرویس نقشه و وب سرویسهای تحلیل مکانی برای ارائه خدمات تحلیلی مبتنی بر استاندارهای جهانی در خدمت تمامی توسعهدهندگان، ارگانها و محققان است. این زیرساخت به دو صورت امکان تحلیل داده در سامانه ژئو فهم و استفاده از سرویس هاب تحلیلی در سامانههای بومی دادهها را مهیا میکند. تقاضای سرمایه این استارتآپ 30 هزار دلار بود.
استارتآپ «آقای لجستیک» هشتمین استارتاپ این رویداد که یک پلتفرم خدمات محور ارائه کرده که از طریق نوآوری در فرایند بازاریابی و ایجاد بازار جدید به صورت آنلاین به مشتریان حمل و نقل بینالمللی به دو شیوه زمینی و دریایی خدمات ارائه میدهد. تقاضای سرمایهگذاری این استارتآپ550 هزار دلار بود.
استارتآپ «اپتیم پارک» نهمین استارتآپی بود که ایده آن از زمان ساخت پارکینگهای مکانیزه برای حل معضل تامین جای پارک در مناطق پرترافیک شهری شکل گرفت. این طرح تلفیق مناسبی از مزایای انواع پارکینگ مانند پارکینگ زیر زمینی و نسل جدید پارکینگهای مکانیزه است. برخی از مشتریان این طرح شامل پایانهها و ایستگاههای تاکسی در معابر اصلی، ترمینالهای مسافربری، ایستگاههای قطار شهری و ایستگاههای اتوبوس است. تقاضای سرمایهگذاری این استارتآپ 2.8میلیون دلار بود.
استارتآپ « دکتر اچ» دهمین استارتآپ رویداد جذب سرمایهگذاری بینالمللی و داخلی در رویداد TIM2021 بود. ارائه برنامههای اساسی تغذیه و افزایش آگاهی مردم از الگوی غذایی و اصلاح آن اقدامی جدی در روند بهبود بیماریهای شایع ناشی از تغذیه نامناسب است. اپلیکیشن دکتر اِچ توانسته از طریق کنترل وزن افراد و اصلاح رژیم غذایی بر اساس علم تغذیه، افزایش وزن، دیابت و کبدچرب را کنترل کند. تقاضای سرمایهگذاری این استارتآپ 100 هزار دلار بود.
استارتآپ «سدنا» نیز یازدهمین استارتآپ رویداد جذب سرمایهگذاری بینالمللی و داخلی در رویداد TIM2021 بود که راهحلهای مختلفی برای هوشمندسازی سیستمهای کنترل دمای خانگی ارائه کرده است. ترموستات هوشمند تلستو برای کنترل دما و کنترل سایر مشخصههای مربوط به سیستم تهویه مطبوع (نظیر هواساز) دارای قابلیتهای متنوعی است. تقاضای سرمایه این استارتآپ 1 میلیون دلار بود.