کدام استارتآپها در سی و هفتمین رویداد «دوشنبههای استارتآپی» در حوزه اینترنت اشیاء حضور داشتند؟
کدام استارتآپها در سی و هفتمین رویداد «دوشنبههای استارتآپی» در حوزه اینترنت اشیاء حضور داشتند؟
رویداد «دوشنبههای استارتآپی» با هدف جذب سرمایه در حوزه اینترنت اشیاء با حضور هشت استارتآپ برگزار شد که طی آن این استارتآپها ویژگیهای محصول، مدل کسبوکار و نیازهای سرمایهگذاری خود را به سرمایهگذاران خطرپذیر حاضر و وبیناری رویداد ارائه کردند.
گرین اج
استارتآپ «گرین اج» اولین تیم متقاضی سرمایه در حوزه اینترنت اشیاء بود که محصول خود را با عنوان تکمیل اکوسیستم اینترنت اشیا و قابل استفاده کردن آن در حوزههای مختلف معرفی کرد. از ویژگیهای این محصول میتوان به کاهش هزینه، کاهش پرسنل در جهت بازرسیهای ادواری، افزایش تعمیرکاران، افزایش توان کلی شرکت در جهت جذب مشتری، ایجاد استانداردهای جدید نظارتی، کاهش هزینههای بیمه، مدیریت 24 ساعته بدون نیاز به نظارت و فقط با استفاده از سرویسهای هوش مصنوعی، زمان بیشتر، تصمیمگیری بهتر در تعمیرات، خرید تجهیزات با ارزانترین قیمت برای تعمیر، امکان ارسال هشدارهای اخطاری به افراد در محل، نمایش وضعیت سلامت دستگاهها، کاهش هزینههای جانبی و ... اشاره کرد. سرمایه مورد نیاز این استارتآپ 3 میلیارد تومان است.
رامونا
استارتآپ «رامونا» دومین تیم متقاضی سرمایه در حوزه اینترنت اشیاء بود که محصول خود را با عنوان اپلیکیشن هوشمند، ارتباط REALTIME و پردازش فرامین دستوری معرفی کرد. سرمایه مورد نیاز این استارتآپ 3 میلیارد تومان است.
ترانزپ
استارتآپ «ترانزپ» هم سومین تیم متقاضی سرمایه در حوزه اینترنت اشیاء است که محصول خود را با عنوان سامانه مدیریت هوشمند حمل و نقل معرفی کرد. ویژگی این محصول گزارشگیری در خصوص وضعیت تحویل کالاها، گزارشگیری از میزان تراکم توزیع کالاها در مناطق مختلف شهرها و کشور و کنترل اطلاعات در کل فرآیندهای ناوگان جهت تسریع در تصمیمگیریهای مدیریتی است. سرمایه مورد نیاز این استارتآپ 500 میلیون تومان است.
شبیهساز اتاق عمل جراحی
استارتآپ «شبیهساز اتاق عمل جراحی» هم چهارمین تیم متقاضی سرمایه در حوزه اینترنت اشیاء بود که محصول خود را با عنوان استفاده از تکنولوژی واقعیت افزوده، امکان شبیهسازی حس لامسه و استفاده از فناوری دید ماشینی معرفی کرد. سرمایه مورد نیاز این استارتآپ یک میلیارد و 500 میلیون تومان است.
ایران یاران
استارتآپ «ایران یاران» هم پنجمین تیم متقاضی سرمایه در حوزه اینترنت اشیاء است که محصول خود را با عنوان هوشمندسازی و شخصیسازی فرایند درمان بیماران معرفی کرد. ویژگی این محصول کاهش خطای انسانی و مرگ و میرها در بخش مراقبت های ویژه است. سرمایه مورد نیاز این استارتآپ 10 میلیارد تومان است.
ProMojef
استارتآپ «ProMojef» هم ششمین تیم متقاضی سرمایه در حوزه اینترنت اشیاء است که محصول خود را با عنوان هوشمندسازی سیستمهای امنیتی اماکن معرفی کرد. ویژگی این محصول کنترل و عملکرد هوشمند سیستمهای امنیتی، سامانه تحت وب امنیتی، امکان تعریف نامحدود زون روی سامانه و قابلیت سناریونویسی برای امنیت اماکن است. سرمایه مورد نیاز این استارتآپ 600 میلیون تومان است.
دریافت یکپارچه سرویسهای هوشمندسازی با هزینه پایینتر نسبت به فناوریهای پیشین و امکان انتخاب از طیف متنوعی از تجهیزات با برندها و پروتکلهای مختلف
لینکپ
استارتآپ «لینکپ» هفتمین تیم متقاضی سرمایه در حوزه اینترنت اشیاء بود که محصول خود را با عنوان ارائه بستر اینترنت اشیاء لینکپ معرفی کرد. ویژگی این محصول ارائه سرویسهای هوشمندسازی با هزینه پایینتر نسبت به فناوریهای پیشین و امکان انتخاب از طیف متنوعی از تجهیزات با برندها و پروتکلهای مختلف است. سرمایه مورد نیاز این استارتآپ 25 میلیارد تومان است.
کارمکس
استارتآپ «کارمکس» هم هشتمین تیم متقاضی سرمایه در حوزه اینترنت اشیاء است که محصول خود را با با عنوان افزایش امنیت خودرو معرفی کرد. این محصول دارای قابلیت ردیابی آنلاین خودرو در هر زمان و هر مکان، حفظ کامل امنیت خودرو با قابلیت قطع برق و سوخت توسط مالک، اطلاع از ورود یا خروج خودرو از محدود تعریف شده، اطلاع از هرگونه لرزش و ضربه به خودرو از طریق اپلیکیشن است. سرمایه مورد نیاز این استارتآپ 10 میلیارد تومان است.