925 میلیارد تومان تقاضای سرمایهگذاری در سلسله رویدادهای «دوشنبههای استارتآپی» ارائه شده است
925 میلیارد تومان تقاضای سرمایهگذاری در سلسله رویدادهای «دوشنبههای استارتآپی» ارائه شده است
کارشناس توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: تاکنون در سلسله رویدادهای «دوشنبههای استارتآپی»، 925 میلیارد تومان تقاضای سرمایهگذاری ارائهشده و در حدود 50 میلیارد تومان جذب سرمایه صورت گرفته است.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، نسرین صلحخواه در سی و سومین رویداد «دوشنبههای استارتآپی» در حوزه معدن و صنایع معدنی گفت: از ابتدای سال 98 تاکنون 32 رویداد «دوشنبههای استارتآپی» در محل صندوق نوآوری برگزار شده و تاکنون میزبان 217 استارتآپ بودیم و از این تعداد 18 تیم موفق به جذب سرمایه شدند و 70 تیم نیز برای جذب سرمایه در حال مذاکره هستند.
وی افزود: بعد از اتمام هر رویداد «دوشنبههای استارتآپی»، جلسات B2B برگزار میشود که تاکنون 380 جلسه B2B بین استارتآپها و سرمایهگذاران در محل صندوق نوآوری برگزار شده است.
کارشناس توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار کرد: تاکنون در سلسله رویدادهای «دوشنبههای استارتآپی»، 925 میلیارد تومان تقاضای سرمایهگذاری ارائه شده و در حدود 50 میلیارد تومان جذب سرمایه صورت گرفته است.
صلح خواه ادامه داد: صندوق نوآوری سعی میکند تا با برگزاری این رویدادها، مسیر جذب سرمایه برای استارتآپهایی که محصول خود را در رویداد ارائه میدهند، تسهیل کند.
کارشناس توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: صندوق نوآوری به ایجاد شبکههای سرمایهگذاری، کاهش ریسک سرمایهگذاری و پیگیری و مشاوره حقوقی به استارتآپها کمک میکند.
صلح خواه همچنین از حضور سرمایهگذاران جسورانه بورسی، صندوقهای پژوهش و فناوری و افراد حقیقی و حقوقی در رویدادهای «دوشنبههای استارتآپی» در محل صندوق نوآوری جهت سرمایهگذاری بر طرحهای استارتآپها تشکر کرد.
ایده محوری، تقاضا محوری و آینده محوری از مولفههای موفقیت استارتآپها است
در ادامه این رویداد، هادی کمالی مدیرعامل شتابدهنده صدر فردا با اشاره به اینکه به طرحهای حوزه هایتک مرتبط با صنایع مادر همچون نفت و گاز، نیروگاهی و معدن و صنایع معدنی در کشور کم توجهی شده است، تصریح کرد: ایران در حوزه معدن از رتبه قابل قبولی برخوردار است اما با بحران سنگ معدن مواجه است.
مدیرعامل شتابدهنده صدر فردا افزود: معدن و صنایع معدنی پایه بسیاری از اتفاقات خوب در صنعت دارو، خودروهای برقی و خودران و ارتباطات در آینده خواهد شد.
کمالی در ادامه با بیان اینکه بنگاههای اقتصادی و کسب و کارها تقاضای پاسخ علمی به نیازهایشان را دارند، افزود: ما باید بتوانیم طرحهای نوآورانه را شناسایی و جذب و بعد از طی کردن مسیر بلوغ، آنها را وارد کسب و کار کنیم.
مدیرعامل شتابدهنده صدر فردا اظهار کرد: این شتابدهنده توانسته در زیست بوم نوآوری در حوزه معدن، صنایع معدنی و موادخام اعتماد فعالان این حوزه تخصصی را به خود جلب کند و برای رفع موانع موجود در زمینه نوآوری در معادن کشور وارد عمل شده است.
در صنعت معدن و صنایع معدنی نیاز به سرمایهگذاریهای بسیاری داریم
در ادامه این رویداد نیز دکتر عباسعلی کارشناس، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری تلاشگران اقتصاد پایدار در مورد صنعت معدن در کشور گفت: امروز نگاه و عملکردی سنتی بر صنعت معدن و صنایع معدنی حاکم است. ما امروز در این صنعت نیازمند سرمایهگذاریهای بسیاری هستیم.
وی افزود: در حوزه معدن باید سرمایهگذاری داشته باشیم و از استارتآپهای این حوزه حمایت کنیم چرا که فعالان این حوزه شرایط را برای افرادی که تازه به این حوزه وارد شدهاند، سخت کردهاند.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری تلاشگران اقتصاد پایدار با بیان اینکه اخیرا حمایت از استارتآپها در کشور افزایش یافته است، بیان کرد: مفهوم استارتآپی این است که تیمها ایده خلاقانه داشته باشند و به نوعی به مشکلات کشور بپردازند و بازار خود را به دست آورند.
کارشناس در پایان با اشاره به اینکه صندوق پژوهش و فناوری تلاشگران اقتصاد پایدار در حوزههای مختلف عمران، کشاورزی، صنعت و معدن، محیط زیست و پسماند، بازرگانی و صنعت توریسم و گردشگری فعالیت میکند، تصریح کرد: این صندوق در حوزه سرمایهگذاری، مدلهای مختلفی را طراحی کرده است و با توجه به اینکه محیط کسب و کار را به خوبی میشناسیم، قابلیت بالایی در بررسیهای موشکافانه طرحها و پروژهها داریم.