وبینار «زیست کارآفرینی» با حمایت صندوق نوآوری برگزار میشود
وبینار «زیست کارآفرینی» با حمایت صندوق نوآوری برگزار میشود
وبینار «زیست کارآفرینی» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی، ستاد زیستفناوری و مرکز رشد پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیستفناوری در بهمن ماه سال جاری برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، برای آشنایی بیشتر با زیست کارآفرینی و شباهتها و تفاوتهای کسب و کارهای این حوزه با کسب و کارهای دیگر حوزهها، شتابدهنده بندا لب وبینار «زیست کارآفرینی» را برگزار میکند.
بر اساس این گزارش، زیستکارآفرینی در واقع مسیر یکپارچهسازی دو حوزه کاملا متفاوت علم و کارآفرینی را شامل میشود و برخلاف دیگر کسب و کارها، فرایند زیستکارآفرینی کاملا متکی بر آکادمی بوده و با علم زیستفناوری قدرت میگیرد. هر دو حوزه دارای اشتراکاتی چون نتیجه آزمایش بودن هستند، برای رسیدن به هدف در هر مسیر لازم است تا ریسکهایی را متحمل شد و بر حسب نیاز آموزشهایی را گذراند و در مسیر انجام کارهایی قرار گرفت که قبلا انجام نشدهاند.
برخی از سرفصلهای این وبینار شامل «نوآوری و کارآفرینی در علوم زیستی»، «کارآفرین زیستی به چه کسی میگویند؟»، «مسیر پیشرو، فرصتها و چالشها»، «چگونه کسب و کار خود را ارائه کنید؟» و «استراتژیهای تامین مالی» است.
گفتنی است این وبینار به صورت رایگان در تاریخ 7 بهمن جاری از ساعت 15 الی 16 برگزار خواهد شد. علاقمندان میتوانند برای ثبتنام به سایت ایوند به آدرس https://evnd.co/AIX3o و برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس www.bondalab.com مراجعه کرده و یا با تلفن 88219965-021 تماس بگیرند.
لازم به ذکر است که بسیاری از افراد نمیدانند با ایده یا محصول اولیه خود چه کنند و دقیقا چه مسیری را در پی بگیرند. در واقع بین کارآفرینی و زیست کارآفرینی شباهتهایی وجود دارد. هر دو نیاز به یک ایده منحصربهفرد، یک تیم با تجربه، سرمایه و البته پشتکار زیاد برای غلبه بر موانعی دارند که در طول مسیر با آن روبرو میشوند. با این حال، تفاوت بین این دو مسیر از شباهتهای آنها بیشتر است. آشنایی بیشتر با این حوزه از اصلیترین اهداف برگزاری این وبینار است.
مدرسان این وبینار مهندس الاهی مدیر مرکز نوآوری گروه توسعه بندا (نوا) و همچنین همتی تحلیلگر کسب و کارهای زیستی مرکز نوآوری و دارای گواهینامه زیست کارآفرینی از مدرسه کسب و کار کپنهاگ (CBS) هستند.