طرح «ساخت دستگاه Body Scanner مبتنی بر فناوری موج میلیمتری» برنده قسمت دهم مسابقه کارویا - طرح «ساخت دستگاه Body Scanner مبتنی بر فناوری موج میلیمتری» برنده قسمت دهم مسابقه کارویا
طرح «ساخت دستگاه Body Scanner مبتنی بر فناوری موج میلیمتری» برنده قسمت دهم مسابقه کارویا
طرح دانش بنیان «ساخت دستگاه Body Scanner مبتنی بر فناوری موج میلیمتری» شرکت دانش بنیان فناوری امواج بصیر، به عنوان برگزیده دهمین قسمت از مسابقه تلویزیونی «کارویا» که به همت صندوق نوآوری و شکوفایی از شبکه یک سیما پخش میشود، به دنبال جذب سرمایه از طریق تامین مالی جمعی است.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، این صندوق در ابتکاری تازه، امکان سرمایهگذاری عمومیدر سودآورترین طرحهای دانشبنیان را در قالب تامین مالی جمعی (کراد فاندینگ) و از مسیر فرابورس فراهم کرده است.
برای این منظور مسابقهای تلویزیونی به همت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و با همکاری فرابورس و سازمان صداوسیما توسط استودیو نوبین تولید شده است که طی آن ۱۰۰ شرکت دانش بنیان به رقابت با یکدیگر پرداخته و طرحهای خود را ارائه میکنند و در نهایت ۲۴ شرکت توسط داوران انتخاب خواهند شد تا از طریق سکوهای تامین مالی جمعی مردم بتوانند در طرحهای این شرکتها سرمایهگذاری کنند.
این مسابقه تلویزیونی دوشنبهها و سهشنبههای هر هفته ساعت ۲۳ از شبکه اول سیما پخش میشود.
در طرح جدید صندوق نوآوری، اگر به هر دلیل، طرح دانشبنیانی که در آن سرمایهگذاری شده به سودآوری نرسد، در هر حال صندوق نوآوری و شکوفایی بازگشت اصل سرمایه را برای سرمایهگذاران در این طرح ضمانت کرده و سرمایهگذاران به هیچ وجه از مشارکت در این طرح ضرر نخواهند کرد.
دکتر علی ناظمی معاون سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی و عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی، دکتر مهدی محمدی دبیر سابق ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی و عضو هیات علمیدانشگاه تهران، ویدا سینا مدیرعامل مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک، فاطمه جعفری بنیانگذار سایت سهام یاب و دکتر علیاصغر سعدآبادی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، داوران فصل اول مسابقه تلویزیونی «کارویا» هستند.
در دهمین قسمت از مسابقه تلویزیونی «کارویا» پنج شرکت «رایکا افزارپارس» با طرح «داشبوردساز مدیریتی افرا»، شرکت «همراه علم» با طرح «شبکه اجتماعی مطالعه و یادگیری»، شرکت «فناوری امواج بصیر» با طرح «ساخت دستگاه Body Scanner مبتنی بر فناوری موج میلیمتری »، شرکت «هی مد» با طرح «اسپری آسم هوشمند» و شرکت «سرام پخش پردیس رایان» با طرح «پلتفرم مارکت پلیس صنعت کاشی، سرامیک و مصالح ساختمانی» با هم به رقابت پرداختند که در نهایت طرح «ساخت دستگاه Body Scanner مبتنی بر فناوری موج میلیمتری» به عنوان برگزیده دهمین قسمت از مسابقه تلویزیونی «کارویا» انتخاب شد. این طرح به دنبال جذب سرمایه یک میلیارد و 487 میلیون تومانی از طریق تامین مالی جمعی است.
جزئیات طرح «ساخت دستگاه Body Scanner مبتنی بر فناوری موج میلیمتری»
امین خواصی، مدیر عامل شرکت دانش بنیان فناوری امواج بصیر در مورد طرح «ساخت دستگاه Body Scanner مبتنی بر فناوری موج میلیمتری» گفت: محصول ما نوعی سیستم بازرسی برای افرادی است که وسیلهای را زیر لباس خود مخفی میکنند که این سیستم میتواند به طور خودکار تشخیص دهد که چه وسیلهای اعم از فلزی و غیرفلزی در زیر لباس مخفی شده است.
وی با بیان اینکه سیستمهای بازرسی سنتی مبتنی بر فلزیابها هستند که در فرودگاهها استفاده میشود، بیان کرد: محصول ما محدود به اشیاء فلزی نیست و غیر فلز را هم تشخیص میدهد زیرا در این سیستم از امواج میلیمتری برای تصویربرداری استفاده شده است، به طوری که امواج از داخل لباس عبور میکنند و شیء مخفی شده در زیر لباس تشخیص داده میشود.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان فناوری امواج بصیر، کاربرد دستگاه Body Scanner مبتنی بر فناوری موج میلیمتری را در فرودگاهها، اماکن دولتی، انتظامی و اماکن متبرکه اعلام کرد.
خواصی در مورد مزیتهای رقابتی این محصول در مقایسه با نمونه خارجی گفت: به دلیل اینکه طراحی این سیستم را خودمان انجام دادهایم و مهندسی معکوس بر روی آن انجام نشده است، قیمت آن حدود نصف نمونه خارجی است و از کیفیت بالای تصاویر و پوشش زاویهای بیشتر و هوش مصنوعی پیشرفتهتر نسبت به نمونه خارجی برخوردار است.
وی در ادامه به نقش تامین مالی جمعی در پیشبرد طرحهای فناورانه اشاره کرد و گفت: اگر این روش با سرعت بیشتری انجام شود و پول با کمترین سختگیریهای مرسوم، هر چه زودتر به دست ما برسد، روش بسیار خوبی است.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان فناوری امواج بصیر، پروسه نهایی شدن این طرح را 10 ماهه اعلام کرد و گفت: ما این پروژه را 10 ماهه به همراه اصل سرمایه و سود آن تضمین میکنیم و تا سقف 40 درصد سود را به سمت مردم و سرمایهگذاران انتقال میدهیم.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و سرمایهگذاری در این طرح میتوانند به وبگاه karoya.tv و سکوی تامین مالی این قسمت از برنامه با نام کارن کراد به آدرس karencrowd.com مراجعه کنند.